MBO-congres 2019

Over het MBO-congres

Het thema dit jaar is ‘Investeren in Digitaliseren’. Uw dagelijkse processen worden steeds meer gedigitaliseerd en uw werk blijft veranderen. Dat vergt een investering, maar schept daarnaast veel nieuwe kansen. Machinekoppelingen maken processen efficiënter, en u krijgt beschikking over veel meer data waaruit u informatie op maat kunt destilleren. Tijdens het MBO-congres krijgt u in één overzicht een blik in het heden en in de toekomst, zodat u klaar bent voor alle (digitale) ontwikkelingen in uw dagelijkse werk.

Op dinsdag 9 april organiseert DUO het jaarlijkse MBO-congres. We doen dit samen met saMBO-ICT, de MBO Raad, de NRTO, SBB en het Ministerie van OCW. Dit jaar op een nieuwe locatie, het historische Muntgebouw in Utrecht.  

Het programma bevat workshops, informatieve updates plus vragenuurtjes over actueel beleid, vernieuwingen en thema’s die spelen in het mbo. Gedurende de dag kunt u deelnemen aan 4 workshops. Daarnaast is er ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Het congres sluiten we af met een uitgebreide borrel.

Aanmelden*                                                                                                                                                            
Op de pagina workshops en aanmelden vindt u een korte beschrijving van alle sessies en een link om u aan te melden. U maakt direct een keuze welke sessies u wilt volgen. De kosten voor het congres zijn 50 euro per persoon, exclusief 9% BTW. De rekening sturen wij na het congres. Tijdens het aanmelden vragen wij u om een kostenplaats/inkoopnummer.

*Tot 2 april kunt u zich kosteloos afmelden via uw persoonlijke link in de bevestigingsmail. Daarna is het alleen mogelijk om bij afmelding een vervanger op te geven. Komt er niemand voor u in de plaats, dan brengen wij de kosten alsnog in rekening.