MBO-congres 2019

Locatie en route

Het MBO-congres vindt plaats in het Muntgebouw in Utrecht. De locatie is op loopafstand van het station. U kunt op verschillende manieren bij het Muntgebouw komen.

Looproute
Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het Muntgebouw. U neemt uitgang Jaarbeursplein en steekt het Jaarbeursplein over. Sla rechtsaf de Croeselaan over en loop via het kruispunt tot aan het water. Sla bij het water linksaf. Dit is de Leidseweg. U vindt het Muntgebouw na ongeveer 6 minuten lopen, via het muntenpad, aan uw linkerhand.

Tram                                                                                                                                                                       
U kunt een tramlijn nemen richting de halte Graadt van Roggenweg: lijn 60 en 61. Bij deze halte stapt u uit en gaat u rechtsaf de weg over. De Koningsbergerstraat staat schuin voor u, sla deze in en loop de straat uit. Sla  linksaf de Leidseweg op (langs het water). Na enkele minuten ziet u het Muntgebouw aan uw linkerhand.

Parkeren auto                                                                                                                                 
De dichtstbijzijnde (betaalde) parkeergelegenheid is Jaarbeurs P1. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar het Muntgebouw. U verlaat de parkeerplaats aan de kant van de Graadt van Roggenweg. Steekt bij de verkeerslichten de weg over. Aan de overzijde gaat u de Koningsbergerstraat in. Volg de Koningsbergerstraat tot aan het water. Sla linksaf. Dit is de Leidseweg. U vindt het Muntgebouw na enkele minuten lopen aan uw linkerhand op de hoek.